Hulusi Akar: 'Mehmetçiği Tehlikeye Atmamız Söz Konusu Değil'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor" dedi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Sınırdan.

Hulusi Akar: 'Mehmetçiği Tehlikeye Atmamız Söz Konusu Değil'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor" dedi.

s-92ed236ca8bb64a0e25cfefe17587e3bf5cbb5
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Sınırdan kontrolsüz geçiş iddialarına yanıt veren Akar, "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor" dedi."Mehmetçik bu çalışmalarında yalnız değildir" diyen Akar, sınır güvenliğinin tek bir hat olarak değerlendirilmemesi gerektiğini kaydetti.Akar, "Tedbirler sınır hattından başlıyor, arkasındaki bölgeleri, kontrol noktaları ve şehir merkezlerini de kapsıyor" diye konuştu.

"Mehmetçiği tehlikeye atmayız"

s-75e1a5900db1b8f1fc0370727bd669f252b3fd
Afganistan'daki havalimanının işletilmesiyle ilgili soruya ise Akar, "Önümüzdeki günlerde bu konu şekillenecek. Bizim herhangi bir şekilde Mehmetçiği tehlikeye atmak gibi durumumuz söz konusu olamaz" yanıtını verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER