Arzum Onan 23 yıllık evliliğin sırrını verdi

Uzun yıllar modellik ve oyunculuk yapan Arzum Onan, bir derginin bu ayki sayısına davetli oldu.

Arzum Onan 23 yıllık evliliğin sırrını verdi

Uzun yıllar modellik ve oyunculuk yapan Arzum Onan, bir derginin bu ayki sayısına davetli oldu. Kariyerine heykeltıraş olarak aralıksız Arzum Onan, en büyük arzusunu anlattı.

“Bundan Böyle heykeltıraş olarak anılmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyen Onan, geçtiğimiz yılki ikinci kişisel sergisi “Bayan”ı 20 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. Şimdinin heykeltıraşı eski model, insanların sergilerini gezip heykeller üstüne kendisiyle konuşmasının ise hoş bir duygu olduğunu söyledi ve ekledi:

“FAZLA ÜZÜLMÜŞTÜM”

“En büyük arzum büyük meydanlarda heykellerimi görmek… İlk sergim için eserleri benim yapmadığıma dair söylentiler işittim. O zaman fazla üzülmüştüm. Fazla emek veriyorum bu işe.” 23 yıldır oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evli olan ve 19 yaşında Can adında bir oğlu olan Onan, hakkında bilinmeyenleri de anlattı:

“Mehmet ile ben, evimiz ve o evin içine sığdırdığımız hayatı, herhangi bir hırsla takas etmedik. Büyük hırslarımız olmadı. Evliliğin arkasında gayret ve çabanın olması gerek. Günümüzde her şeyi fazla tez tüketiyoruz ve mutsuzuz. Göz önünde olan evliliklerde durum muhakkak daha şiddet. İkimiz işimizin yaşam ritmimizi etkilemesine müsade vermedik.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER