Babil bu akşam yayınlanacak mı? Babil 11. yeni bölüm ne süre?

Babil dizisinin yeni bölümleri ilgiyle bekleniyor.

Babil bu akşam yayınlanacak mı? Babil 11. yeni bölüm ne süre?

Babil dizisinin yeni bölümleri ilgiyle bekleniyor. Her hafta cuma günü ekranlara gelen Babil, uzun süredir corona salgını sebebiyle ekranlardaki yerini alayor. Peki bu akşam Babil yayınlanacak mı? Babil 11. yeni bölüm yayın tarihi belirli oldu mu?

Babil dizisi son olarak 10. birim ile ekranlara gelmişti. Dizinin bu hafta da yayınlama akışında yer almadığı görüldü. Corona virüsü nedeniyle çekimlere ara bahşedilen dizinin yeni birim tarihi hakkında henüz resmi bir tanımlama bulunmuyor.

BABİL YENİ BÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Babil dizisi diğer dizilerde olduğu gibi corona virüsü salgını sebebiyle çekimlerine ara verdi. Dizinin son olarak 10. bölümü ekranlara gelirken, 11. yeni bölüm tarihi ile ilgili demin bir açıklama yapılmadı. Yeni bölüm tarihi belirli olduğunda haberimizde yer alacak.

BABİL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur. Kudret’in geçmişine dominant almak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in ayağına geliyor. Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atıyor. Kudret ile Süleyman’ın restleşmeleri kademeli olarak kızışıyor. Ayşe’nin kuytu kapaklı halleri Mert’in dikkatini çekiyor. İrfan, Eda’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay’ı geri kazanabilecek mi? Ayşe’nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER