Burcu Sapmaz’dan yeni tekli

Geçtiğimiz haftalarda sözlerini ve bestesini kendisinin üstlendiği aranjesini başarılı müzik adamı Galibiyet Haznedaroglu ile Katar'da tamamlayan 'Haksiz Layık' isimli slow şarkısıyla hayranlarının karşısına meydana çıkan Burcu Sapmaz, müzik kariyerine belli adımlarla devam ed.

Burcu Sapmaz’dan yeni tekli

Geçtiğimiz haftalarda sözlerini ve bestesini kendisinin üstlendiği aranjesini başarılı müzik adamı Galibiyet Haznedaroglu ile Katar'da tamamlayan 'Haksiz Layık' isimli slow şarkısıyla hayranlarının karşısına meydana çıkan Burcu Sapmaz, müzik kariyerine belli adımlarla devam ediyor.

Erhan Sancak ile olarak çıkardığı ‘Ayrılık Silsilesi’ isimli teklisiyle müzik pazarlarında 2018 yılında antre yapan Burcu Sapmaz, 2019 yılında Mert Ekren düzenlemesi ile ‘Semsiye’ teklisini, 2020 yılında ise Başarı Haznedaroglu düzenlemesi olan ‘Haksiz Bedel’ isimli şarkısını piyasaya sürdü. Burcu Sapmaz, şarkılarının laf ve bestesini kendisi yazmakta.

BURCU SAPMAZ KİMDİR?

Burcu Sapmaz, 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bir vakıf üniversitesinin Milletlerarası İlişkiler bölümünden mezun olan Burcu Sapmaz, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Birol Güven'in Mitos Yüksekokul’sinde oyunculuk, san, solfej dersleri aldı. Tiyatro oyunları, Harikulade Asır dizisi ve pek fazla reklam filminde rol aldı.

Son güncelleme: 14:06 - 22.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER