Dilan Çitak corona virüsüne yakalandı fakat ders çıkarmadı, maskesiz sokağa çıktı

Corona virüsüne yakalanan ve iyileşen Dilan Çitak, Nişantaşı'nda bir döviz bürosundayken görüntülendi.

Dilan Çitak corona virüsüne yakalandı fakat ders çıkarmadı, maskesiz sokağa çıktı

Corona virüsüne yakalanan ve iyileşen Dilan Çitak, Nişantaşı'nda bir döviz bürosundayken görüntülendi. Girişte 'Lütfen maskesiz girmeyin' yazmasına karşın, genç şarkıcının maske takmaması dikkat çekti...

İbrahim Tatlıses’in kızı şarkıcı Dilan Çitak geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bir döviz bürosunda objektiflere yansıdı. Yakın zamanda corona virüsüne yakalanan ve tedavi gören Çitak’ın taburcu sonrası konuşmalarının aksini yapması dikkatlerden kaçmadı.
Dövizcinin girişinde ‘Lütfen maskesiz girmeyin’ dikkat tabelası olmasına karşın maske takmayan genç şarkıcı, daha önce verdiği bir demeçte, maskesiz insanlar yüzünden hastalandığını dile getirerek “Mesela şu bayan maske takmamış onu boğasım var” demişti.
Söylediğinin tersini yapan Çitak habercileri ayrım edince çalışanlardan maske can atarak apar topar taktı. Şarkıcı, maskesini arabasında unuttuğunu dile getirerek tanımlama yaptı. Yeni bir albüm çıkaracağını da sözlerine ekleyen Dilan Çitak, “Babanız İbrahim Tatlıses ile düet gerçekleştirmek ister misiniz?” sorusuna “Fazla istiyorum bu konu ile ilgili büyük sürprizlerim olacak” diye yanıt verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER