Hayat Sevince Hoş filmi konusu nedir? Hayat Sevince Hoş oyuncuları kimler?

Türk sinemasın izleyenlerin içini ısıtan sımsıcak bir dostluk ve aile filmi Yaşam Sevince Güzel bu akşam bir kez daha televizyonda yayınlanacak.

Hayat Sevince Hoş filmi konusu nedir? Hayat Sevince Hoş oyuncuları kimler?

Türk sinemasın izleyenlerin içini ısıtan sımsıcak bir dostluk ve aile filmi Yaşam Sevince Güzel bu akşam bir kez daha televizyonda yayınlanacak. Başrolünde Zeynep Değirmencioğlu'nun yer aldığı Hayat Sevince Hoş filminde çoğu artist ad rol alıyor. Peki Hayat Sevince Hoş filmi konusu nedir? Yaşam Sevince Hoş oyuncuları kimler?

Hayat Sevince Hoş üzerinden yıllar geçmesine karşın hala beğenilerek izleniyor. Yönetmenliğini Esas Gürsü’nun yaptığı Hayat Sevince Hoş filmi 1971 yılı yapımıdır. Başrolünde Zeynep Değirmencioğlu’nun Hayat Sevince Güzel filmi konusu nedir? Yaşam Sevince Hoş oyuncuları kimler?

HAYAT SEVİNCE GÜZEL KONUSU NE?

Genç bir kız olan Ayşe, annesi ve babasının ölümünün ardındaki teyzesi Handan’ın yanına taşınır. Sıcakkanlı bir kız olan Ayşe kısa sürede herkese kendisini sevdirir. Kasadaki herkesin yardımına koşan Ayşe kimsesiz çocuklar için bir kermes düzenler. Ayşe, kermese gideceği sırada bir kaza geçirir. Eksi sağlığına kavuşması için şehre gidip tedavi olması gerekir. Herkesin neşe kaynağı olan Ayşe, hastalığıyla mücadele etmek yerine hayata küser. Tüm kasaba halkı onu çare olmaya ikna etmek için bir araya gelip ellerinden geleni yapacaktır.

HAYAT SEVİNCE HOŞ OYUNCULARI KİMLER?

Yaşam Sevince Güzel filmi oyuncu kadrosunda Zeynep Değirmencioğlu, Münir Özkul, Semra Sar yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER