Koca Bulma Sanatı filmi konusu ne? Koca Bulma Sanatı filmi kaç yılında çekildi, oyuncuları kim?

Üç bayan arkadaşın başında geçenleri anlatan Koca Bulma Sanatı filmi hakkında veri elde etmek isteyen sinemaseverler, internette arama yapıyor.

Koca Bulma Sanatı filmi konusu ne? Koca Bulma Sanatı filmi kaç yılında çekildi, oyuncuları kim?

Üç bayan arkadaşın başında geçenleri anlatan Koca Bulma Sanatı filmi hakkında veri elde etmek isteyen sinemaseverler, internette arama yapıyor. Peki Koca Bulgu Sanatı konusu ne? Koca Bulma Sanatı oyuncuları kim? İşte teferruat…

Yönetmenliğini Bora Övünç ve Ferhat Uzandağ'un birlikte yaptığı 2018 yapımı Koca Bulma Sanatı filminin konusu merak ediliyor. Filmde, üç yakın kadın arkadaşın başından geçenler gülünç bir dille anlatılıyor. Peki Koca Bulma Sanatı filminin konusu ne?

KOCA BULMA SANATI KONUSU?

Gizem, Esin ve İnci üniversite yıllarından beri kopmayan üç yakın arkadaş. Üçü de bambaşka karakterlere sahip, bambaşka işlerde çalışıyor olsalar da tek ortak dertleri var. Tümü de bir an önce evlenip mutlu bir yuva kurmanın peşinde… Daha hemen şimdi AŞK’ı tatmadan, “KOCA” bulgu derdine düşmüş, evlilik yolunda her şeyin mubah olduğunu düşünen bu üç arkadaş, en iyi koca adayı nerede ve nasıl bulunur konusunda böylece uzmanlaşmışlar ancak, yaklaşık olarak bu arayışı birer sanatına dönüştürmüşlerdir. “Koca Bulma Sanatı”nda 30’larına dayanmış genç, çekici, modern hoş üç kadının “Bay Içten” peşindeki maceralarına tanık olacaksınız.

KOCA BULGU SANATI OYUNCULARI

Koca Bulma Sanatı filminin başrollerinde Ahmet Kayakesen, Begüm Öner, Orçun Kaptan ve Kimya Gökçe Aytaç gibi isimler yer alıyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER