Masterchef başvurusu nasıl yapılır? MasterChef yeni sezon ne vakit başlayacak emin mi?

TV8 ekranlarının sevilen yemek yemek yarışması MasterChef'in yeni sezonu için başvrular alınmaya devam ediyor.

Masterchef başvurusu nasıl yapılır? MasterChef yeni sezon ne vakit başlayacak emin mi?

TV8 ekranlarının sevilen yemek yemek yarışması MasterChef'in yeni sezonu için başvrular alınmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon adından sık sık söz ettiren MasterChef'te bulunan isimler yeni sezonda da kendilerinden istenen yemekleri üç jüri üyesine beğendirmeye çalışacak. Peki Masterchef’e nasıl başvurulur?

Masterchef yarışmasının başlamasıyla çoğu birey Masterchef yarışmasına dair ayrıntıları araştırıyor. Masterchef dünya mutfağına yeni şefler kazandırmasıyla da biliniyor ve birçok ülkede yayınlanıyor. İşte detayları…

MASTERCHEF'E NASIL BAŞVURULUR

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alacak. Bu üç isim programda keza jüri üyesi ayrıca de spiker olarak tayin alacak. Masterchef başvurusu yapmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

MASTERCHEF DILEKÇE LİNKİ

MASTERCHEF YENİ SEZON NE ZAMAN?

MasterChef için demin yeni sezon başlama tarihi duyurulmadı. Ancak 2019 yılının Masterchef Türkiye programı Ağustos ayında başlamıştı. Bu yıl Masterchef 2020’nin yaz aylarında başlayacağı tahmin ediliyor.

İLGİLİ HABERAcun, MasterChef hakkında uyarıda bulundu ve 'Başvurmayın' dedi...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER