Murat Dalkılıç: Beni çıldırtmak mı istiyorsunuz?

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın maddesel güçlük yaşadığı, böylece sevgilisi Hande Erçel'in aylık 30 bin liralık kiranın yarısını ödemeye başladığı söyleniyordu.

Murat Dalkılıç: Beni çıldırtmak mı istiyorsunuz?

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın maddesel güçlük yaşadığı, böylece sevgilisi Hande Erçel'in aylık 30 bin liralık kiranın yarısını ödemeye başladığı söyleniyordu. İddiaları yalanlayan Dalkılıç, sosyal medya hesabından alev püskürdü.

Murat Dalkılıç, hakkındaki somut kriz haberlerine ilişkin izah etme yaptı. sosyal ağ hesabından video çeken Dalkılıç, “Arkadaşlar şükürler olsun ancak iflas etmedim. Kaldı ancak dürüst bile olsa insanların yaşam arkadaşları birbirlerine takviye olabilir. Bu çok doğal. Hande de böyle bir durum yaşasaydım elinden geleni yapardı” ifadelerini kullandı.

ÇOK SİNİRLENDİ!

Dalkılıç meydana çıkan haberlere ayaklanma ederek şunları da söyledi: “Diyelim ama böyle bir şey oldu bunu masa başından öğrenme ihtimaliniz sıfır. Beni çıldırtmak istiyorsunuz? Bunu bilme ihtimaliniz sıfır. Gündemin böyle ağır olduğu dönemlerde ne değin çirkin Allah akıl hafıza versin. Oturduğunuz yerden bizi haber yapıp para kazanıyorsunuz ya o devirler kapandı. Bu değin yıl bu dek maruz kaldığımız şeyler artık yetti. Siz atın tutun diye hayaller kurmuyoruz kendinize gelin!”

Dalkılıç keza başrolünde rol aldığı filmden dolayı battığı yönündeki iddialara da “Film derhal Netflix’de oynuyor haberi yapan arkadaş zahmet edip baksaydı filmin yapımcısının ben olmadığını görürdü” yanıtını verdi.

 

Son güncelleme: 12:48 - 09.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER