Survivor’da nefes kesen simge finali! İşte sembol finalini kazanan ad!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde sembol finali telaşı vardı.

Survivor’da nefes kesen simge finali! İşte sembol finalini kazanan ad!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde sembol finali telaşı vardı. Mavi ekip ile Kırmızı takım yarışmacıları bu defa kişisel olarak karşısında karşıya geldi. Sembol finalini şampiyon isim İki hafta muafiyet ve çeyrek finale artma fırsatı yakaladı. Peki bu akşamki (5 Haziran) Survivor 2020 amblem finalini kim kazandı?

Her gün ekranlara gelen ve büyük beğeniyle takip edilen Survivor 2020 yarışmasında bu akşam sembol finali mücadelesi oynandı. Yarışmacıların kişisel olarak arma ödülünü kazanmak için çaba ettiği oyunda şampiyon ad 2 hafta muafiyet ve çeyrek finale çıkma şansını yaklayacağı açıklandı. İşte Survivor 2020’de sembol finalini kazanan ad…

SURVİVOR’DA AMBLEM FİNALİ HEYECANI!

Bu akşamki yeni bölümde, amblem finali oyunu nefesleri kesti. Yarışmacılar kişisel olarak amblem ödülünü edinmek ve 2 hafta dokunulmazlık ile çeyrek finale adını yazdırmak için parkurda bütün hünerlerini sergiledi. Berkan, Elif, Sercan üçlüsünün final aşamasına önde gelen isimlerden olurken, rakiplerini eleyerek arma finali oyununda finale kalan isimler Berkan ile Elif oldu. Berkan ile Elif’in karşılaştığı sembol finalini Elif kazanmayı başardı. Böylece Elif önümüzdeki iki hafta elenemeyecek. Elif ayrıca çeyrek finale meydana çıkan ilk isim oldu.

YASİN İLE SERCAN ARASINDAKİ GERGİNLİK KISA SÜRDÜ

Dün akşam fragmanda yayınlanan görüntüler çok konuşulmuştu. Atışlar sırasında Sercan'ın sözleri Survivor Yasin'i kızdırdı. Bu sözlere Yasin “Sercan seni döverim ve burayı terk ederim” dedi. Survivor Sercan ise Yasin'in bu sözlerine sert tepki verdi ve “Gel döv. Hadi gel döv o vakit” dedi. Bu sözlerin peşinde birbirinin üstüne yürüyen iki yarışmacıyı arkadaşları zorlama ayırdı. Ardından ise Survivor Yasin “Özür dilerim böyle bir cümle kullandığım için” diyerek Sercan'a sarıldı ve tartışmayı noktaladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER