Nurgül Yeşilçay: Mor Mayosuyla Yaz Rüzgarı Estirdi

Nurgül Yeşilçay'ın mor mayosuyla yaz rüzgarı estiyor! Bir ilham kaynağı olan oyuncunun enerjisi ve tarzıyla yazın kendini ifade etme vakti geldi. Keşfet ve özgürlüğün tadını çıkar!

Nurgül Yeşilçay: Mor Mayosuyla Yaz Rüzgarı Estirdi

Sosyal medyanın renkli isimlerinden Nurgül Yeşilçay, mor mayosuyla yaz sezonunu açtı ve hayranlarını güldürdü. Ünlü oyuncu, sosyal medyada paylaştığı eğlenceli videolarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son paylaşımında mor mayosu içinde yaz rüzgarını estiren Nurgül Yeşilçay, takipçilerine keyifli anlar yaşattı.

Nurgül Yeşilçay'ın 48 Yaşındaki Enerjisi


Nurgül Yeşilçay'ın 48 Yaşındaki Enerjisi

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Nurgül Yeşilçay, son olarak "Veda Mektubu" dizisinde Alanur Yıldız karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ve sık sık paylaşımlar yapan Yeşilçay, 48 yaşında olmasına rağmen enerjisi ve pozitif tavırlarıyla gençlere taş çıkartıyor. Mor mayosu içindeki iddialı pozlarıyla da dikkat çeken oyuncu, formunu koruduğunu kanıtlıyor.

Lahmacun Kombiniyle Espri Dolu Paylaşım


Lahmacun Kombiniyle Espri Dolu Paylaşım

Nurgül Yeşilçay, mor mayolu fotoğrafına yaptığı "Lahmacun kombini" yorumuyla sosyal medyada gündem oldu. "Bodrum 2024 lahmacun tarifesi belirlendiğine göre ona en uygun sizi zengin gösterecek kombin önerimle buradayım. Suratsızlık ve full makyaj olmazsa olmaz" notunu düşüren Yeşilçay, takipçilerinden ve ünlü dostlarından eğlenceli tepkiler aldı. Espri anlayışıyla herkesi güldüren ve pozitif enerjisiyle etkileyen Nurgül Yeşilçay, takipçilerine ilham vermeye devam ediyor.

  • Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada yaz sezonunu mor mayosuyla açtı.
  • 48 yaşındaki oyuncunun enerjisi ve pozitif tavırları gençlere ilham veriyor.
  • İddialı pozları ve espri dolu paylaşımlarıyla dikkat çeken Yeşilçay, takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER