Hatay'da Enkaz Altında Hayatını Kaybeden Fenomen Taha Duymaz, Kimdir? Nasıl Fenomen Oldu? Neler Yaptı?

Hatay'da Enkaz Altında Hayatını Kaybeden Taha Duymaz, milyonları üzmüştü. Peki Taha Duymaz Kimdir? Nasıl fenomen oldu? Kaç yaşındaydı?

Hatay'da Enkaz Altında Hayatını Kaybeden Fenomen Taha Duymaz, Kimdir? Nasıl Fenomen Oldu? Neler Yaptı?

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla sevilen Taha Duymaz, yaşanan deprem sonrası evinin yıkıldığını ilk paylaşan ve evinden yayın yapan fenomen Dilan Polat "Evi bulduk geldik, Taha'nın abisi üç gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha'nın olduğu ev en alt kattaydı" diye yayınlar yapmıştı. Aynı şekilde ünlü işletmeci CZN Burak da sosyal medyada "Bu binada Taha Duymaz'ın kendisi, kardeşi Melek, kardeşi Umut, halası ve eniştesi var. Burası sekiz katlı bir bina. Taha'nın kardeşleri de burada." demişti.

Taha Duymaz ve ailesinin de içinde bulunduğu sekiz katlı binaya AFAD ekibi ulaştı ve enkaz altında kalanlar arasında çıkarılan cansız bedenlerden birisi Taha Duymaz'ın çıkması herkesi üzdü.

TAHA DUYMAZ KİMDİR? 

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanınıp, sevilmişti. Her fırsatta yemek yapmayı seviyorum, diyerek çektiği videolar sayesinde fenomenliğe ulaşmıştı. İlk zamanlar eski model telefonla çekimler yapıp, gecekondu içinde kendi imkanlarıyla videolar çekmeye başlamıştı. Sosyal medyada videoları sevilince, Çağrı Taner cep telefonunu değiştirip, daha güzel videolar çek kardeşim demesiyle fenomenliğe ilk adımını atmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER