Annesinin Tülbentle Nefessiz Bıraktığı 4 Yaşındaki Minik Bahar Boğularak Can Verdi

İzmir’de yaşamış üç çocuk annesi Betül F., ikinci evliliğinden olan 4 yaşındaki küçük Bahar’ı ağzına tülbent sokup yastıkla boğdu.

Annesinin Tülbentle Nefessiz Bıraktığı 4 Yaşındaki Minik Bahar Boğularak Can Verdi

İzmir’de yaşamış üç çocuk annesi Betül F., ikinci evliliğinden olan 4 yaşındaki küçük Bahar’ı ağzına tülbent sokup yastıkla boğdu. Nefret verici durum, minik Bahar’ın dedesi kadar hastaneye getirilmesinin gerisinde başlatılan soruşturma ile ortaya çıktı.

s-cd0321d6b2b12c85020e64bf986d6e2a8690f5
İzmir Konak'ta geçtiğimiz hafta dedesi göre Yığın Eğitim ve Araştrma Hastanesi'ne baygın halde getirilen 4 yaşındaki Bahar E. hayatını kaybetti. Yeni Asır'da Fatih Şendil imzalı habere tarafından, bir yemek yemek fabrikasında çalışan iki çocuk annesi Betül F. 2015'te eşinden ayrıldı. Ardından aynı işyerinde aşçı olarak çalışan Mert E.'den gebe olduğunu öğrenince onunla evlendi. Oysa bu evliliğinde de mutluluğu bulamadı. Betül F. üçüncü çocuğuna Bahar adını verdi. Mert E. ile de anlaşamayan ve eşinin ailesi göre da beğenilmeyen Betül F. 2019'da eşinden boşandı ve çocuğun velayetini de E.'ye bıraktı. Ama küçük kız, annesi Betül ile kalmaya devam etti. Kızının babasından boşandıktan sonradan da tartışma ve tartışmalara devamlı Betül durum günü tekrar telefonla ikinci eşiyle tartıştıktan sonra yatak odasından aldığı tülbenti önce bağırmasın diye kızının ağzına tıktı ve yüzünü yastıkla kapattı.

Vahşeti görebilen dede, Bahar'ı hastaneye götürdü

s-d2e7ec7d6461bfa12032abf804360dc8f3a129
Küçük kız nefessiz kalırken Betül F. olaydan sonra hiç bir şey olmamış gibi yatak odasından salona geçerek çayını sigarasını içmeye başladı. O sırada eve gelen dede torununu cansız görünce Betül F.'ye ne olduğunu sordu. "Bilmiyorum, yatıyordu" cevabını bölge Kemal E. minik Bahar'ı alıp hastaneye götürdü. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortaya meydana çıkan vahşet sonrası gözaltına alınan ve cani anne, polis sorgusunda suçunu itiraf etti.

'En ağır cezayı versinler'

s-5101852bb72f4973b33001581a6f186f01d235
Vahşi cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, olayı öğrenen baba eski eşine en ağır cezanın verilmesini istedi.Polisin bile kanını donduran soğukkanlılıkla işlediği vahşeti tek tek anlatan cani anne Betül F. kızını boğarak öldürdükten daha sonra birkaç defa intihar girişiminde bulunduğunu ancak başaramadığını anlattı. Hekim raporu alındıktan daha sonra İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen bayan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER