Ticari işletme sahiplerine 55 saniyede İşyerim Sigortası

Allianz Türkiye, müşterilerinin işyerlerini ve isteğe kadar içinde bulunan muhteviyatı yangın, hırsızlık, su baskını ve su baskınına karşısında koruduğu; hem meslek durması ve kira kaybına değin birçok riske karşı teminat altına aldığı İşyerim Sigortası'nı yalınlık.

Ticari işletme sahiplerine 55 saniyede İşyerim Sigortası

Allianz Türkiye, müşterilerinin işyerlerini ve isteğe kadar içinde bulunan muhteviyatı yangın, hırsızlık, su baskını ve su baskınına karşısında koruduğu; hem meslek durması ve kira kaybına değin birçok riske karşı teminat altına aldığı İşyerim Sigortası'nı yalınlık stratejisi doğrultusunda yeniledi. İşyerim Sigortası'nın yeni versiyonunda ayrı ihtiyaçlara göre “standart, detaylı ve muafiyetli” edinmek üzere üç paket tasarlandı.

Yapılan şirket açıklamasına kadar yenilenen İşyerim Sigortası ile ticari işletme sahipleri ve girişimciler ihtiyaçlarına en uygun planı seçme, en basit ve süratli işyeri sigortası teklifine ulaşma olanağı buluyor. Allianz, yeni dönemde müşterilerine daha geniş teminatlar ve yüksek teminat limitleri sunuyor. İşyerim Sigortası zenginleştirilmiş asistans hizmetleri ile de destekleniyor.

“Pazardaki en sade içerik, en seri teklif”
Allianz Türkiye'nin beceriklilik üstüne kurduğu meslek stratejisi doğrultusunda daha yalın, anlaşılması mümkün ve bununla beraber daha varlıklı içerikli ürünler geliştirmeyi hedeflediklerini bildiren Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün, “Yalınlık projelerimizle ürünlerin kolay, sade, kolay anlaşılması mümkün ve ulaşılabilir olması için çalışıyoruz. Ürünlerin, yayılma kanalları kadar müşteriye kolayca anlatılabilecek basitlikte olması ve hızlı arzetmek en manâlı önceliğimiz. Bu doğrultuda pazardaki en basit, sade, anlaşılır ve seri satılabilir işyeri sigorta ürününü sunuyoruz. Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak tekrar tasarladığımız İşyerim Sigortası'nda sözcük ve sayfa sayısını yüzde 30 azalttık. Teklif alma sürecini 4 dakikadan 55 saniyeye, üretim sürecinde risk sorularını 17'den 7'ye düşürdük. Ayrıca üçüncü plan olarak sunduğumuz “Muafiyetli Paket” ile sektörde ayrım oluşturuyoruz. Bu plan deprem dahil bir işyerinin karşılaşabileceği esas ana risklere belli bir dokunulmazlık ve yerinde primlerle teminat sağlıyor.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER