Survivor Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında?

Sercan Şimşek 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi.

Survivor Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında?

Sercan Şimşek 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Bir dönem Avrupa’nın büyük kulüplerini peşinden koşturan Sercan Şimşek Bursaspor ve Galatasaray forması giydi. Son dönemde performansı ile dikkatleri üzerine çeken Survivor Sercan kimdir merak ediliyor. Sercan Şimşek kaç yaşında ve nerelidir?

Profesyonel futbol yaşantısının başlarında adından sık sık söz ettirmiş olan Sercan Şimşek Survivor 2020 kadrosunda yer alıyor. Peki Survivor Sercan kimdir ve kaç yaşındadır?

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Şimşek 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğdu. Futbola 7 yaşında Bursaspor daha alçak yapısında başladı.

Temmuz 2006’da Londra’daki Pepsi Cup Turnuvası’nda ‘en kıymetli oyuncu’ seçilmesi, kariyerinde dönüm noktası olabilirdi. Oysa Manchester United’ın iki kez yaptığı 5 takvim kontrat teklifi yeşil-beyazlılar tarafından geri çevrildi. Dönemin kulüp başkanı Levent Kızıl, ManU’nun arkasından Monaco’nun 500 bin euroluk teklifini reddetti.

Bir dönem Avrupa’dan çoğu takımın teklifte bulduğu Sercan Şimşek’ın transferi kulübü Bursaspor tarafında ret edildi. 5 Eylül 2011’de 3 milyon euro ve Musa Çağıran karşılığında Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer oldu.

Galatasaray’da da bekleneni veremeyen Sercan Şimşek, 2012-2013 sezonunun devre arasında Sivasspor’a kiralandı.

Sercan burada da olaylardan uzakta duramadı ve Nisan 2013’te oynanan Sivasspor-Orduspor maçının arkasından şehri izinsiz terk etti.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın cenaze töreninde yer almadığı için eleştirilen Sercan Yıldırım, 10 Mayıs 2013’te sosyal paylaşım sitesi twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “Sivasspor müsade vermedi” dedi.

Sercan Şimşek son olarak 2019 yılı yaz aktarma döneminde imza attığı Karagümrük takımında forma giydi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER