Öğretmenleri Korkutma Edip TTB'ye Hakaret Eden Ulusal Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Öğretmenleri korkutma edip 'virüs' diyen ve Türk Tabipler Birliği'ne 'şerefsiz terör örgütü' diyerek hakaret Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, görevden alındı. Sözcü'den Sultan Uçar'ın aktardığı bilgiye göre, Ulusal Eğitim Bakanlığı göre s.

Öğretmenleri Korkutma Edip TTB'ye Hakaret Eden Ulusal Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Öğretmenleri korkutma edip 'virüs' diyen ve Türk Tabipler Birliği'ne 'şerefsiz terör örgütü' diyerek hakaret Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, görevden alındı.

s-2dfdcc629e9f40b7161b8657cb4d7f62c50c92
Sözcü'den Sultan Uçar'ın aktardığı bilgiye göre, Ulusal Eğitim Bakanlığı göre soruşturma açılan ve Eğitim İş Sendikası’nın hakkında suç duyurusunda bulunduğu Gölbaşı İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı görevinden alındı.

Eğitim İş: "Sürecin takipçisiyiz"

s-6a5e6b1ae51811c92edae306980d528dfd3cb9
Balcı’nın görevden alınmasının yerinde bir karar olduğunu söyleyen Eğitim İş Hukuk İşleri Genel Sekreteri Maksut Balmuk, “Birey hakkındaki soruşturmanın da, adaletli bir şekilde yapılmasını bekliyoruz. Eğitim gibi bir alanı yönetecek şahısların liyakat esasına tarafından atanmamasının sonuçlarını yaşıyoruz. Sürecin takipçisiyiz” dedi.

Ne olmuştu?

Milli Eğitim Müdürü Öğretmenleri Tehdit Etti: 'Millet Bu Virüslerden Kurtulmuş Olur' - Hayrettin Balcı'nın, öğretmenlere iletilmesi için idarecilere gönderdiği mesajda, öğretmenleri sosyal ağ paylaşımları üzerinden tehdit etmişti:Balcı Türk Tabipler Birliği hakkında da hakaret içerikli şu mesajı paylaşmıştı:
"Türk Tabipler Birliği’nin yıllardır bu ülkeye yaptığı hayırlı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında olmaktan hiç çekinmeyecek kadar şerefsiz bir terör örgütüdür. Keşke, Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER