Gülben Ergen’in yeni tarzını görenler Zeynep Mansur’u hatırladı

Şarkıcı Gülben Ergen karantina döneminin bitmesiyle birlikte yeni projeleri için çalışmaya başlarken, kısa bir vakit önce yeni imajıyla tarafsız karşısına geçti.

Gülben Ergen’in yeni tarzını görenler Zeynep Mansur’u hatırladı

Şarkıcı Gülben Ergen karantina döneminin bitmesiyle birlikte yeni projeleri için çalışmaya başlarken, kısa bir vakit önce yeni imajıyla tarafsız karşısına geçti. Ama Ergen'in imajını gören sosyal ağ kullanıcıları Zeynep Mansur'un iki sene önceki imaj çalışmasını hatırlatarak aradaki benzerliğe dikkat çekti.

Zeynep Mansur, iki yıl önce çıkardığı albümü ‘Tesadüfen’ in styling çalışmasını kendisi yapmıştı. Mansur, keza klip çekimlerinde hem de albüm kapağı fotoğraflarında Âlem Nacar imzalı siyah bir mayoyu seçim etmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde Âlem Nacar imzalı siyah mayoyla poz veren Gülben Ergen, seçim ettiği görüntüyle sosyal ağ kullanıcılarının dikkatini çekti.

Aralarında iki sene olmasına karşın benzerliğin son derece muhabere olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcıları ‘taklit’ yorumları yapmaktan geri durmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER