Golf Çantası Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmeli? En İyi 10 Golf Sopası Çantası Modelleri Bu Yazımızda

Golf tutkunları için olmazsa olmazdır golf sopası çantası, bizlerde bu yazımızda golf sopası çantaları arasında en iyi on modeli sizler için sıraladık.

Golf Çantası Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmeli? En İyi 10 Golf Sopası Çantası Modelleri Bu Yazımızda

Beceri seviyeniz ne olursa olsun, herhangi bir golfçü için en önemli öğelerden biri geniş, işlevsel (ve ideal olarak şık) bir çantadır. Tüm sopalarınızı ve aksesuarlarınızı sorunsuz bir şekilde tutacağına güveniyorsunuz. Kolay erişimin yanı sıra, en kaliteli bir golf çantası taşıması rahat olmalı ve tüm farklı hava koşullarında düzenli olarak birçok kullanıma dayanacak kadar dayanıklı olmalıdır. Hangi çantanın sizin için doğru olduğunu bulmanıza yardımcı olmak için, altı golf uzmanından (profesyonellerden, etkileyicilerden ve eğitmenlerden oluşan bir karışım) bize tavsiyelerini vermelerini istedik.

Players 4 Plus StaDry Stand Çantası - En Rahat Taşınabilen Golf Sopası Çantası

Bu şık çanta, Los Angeles merkezli golf koçu ve TellMeMoreGolf.com'un kurucusu Patrick Corley'nin favorisidir. Florida'da bu çantayla oynarken yaşadığı dolu ve yağmur dahil her türlü hava koşulunda oynamasına izin veren su geçirmez gövdesi ve dikişli fermuarlarını övüyor. Corley, "Golf partnerim o kadar şanslı olmadığı için çantamın tamamen su geçirmez olduğu için hiç bu kadar minnettar olmamıştım" diye hatırlıyor. Ayrıca, çantanın rahat çift omuz askılarını ve "golf sopalarınızı düzenli ve erişimi kolay tutan" dört bölücüyü de seviyor. Şu anda Pinehurst, NC'de öğretmenlik yapan eski bir profesyonel golfçü olan Charlaine Hirst, özellikle seyahat için bu Titleist çantasına da yemin ediyor. "Toplaması kolay, seyahat çantalarına kolayca sığıyor ve çantanın tamamını seyahat çantasında sabitlemek için yer sağlıyor" diye açıklıyor.

Cart 15 StaDry - Sağlam ve Tam Teşekküllü Golf Sopası Çantası

Tipik olarak bir sahanın etrafında bir golf arabası kullanıyorsanız ve fazla yürümeyi planlamıyorsanız, Hirst, daha önce bahsedilen Titleist stand çantasıyla "önemli ölçüde daha büyük ancak aynı özelliklerin çoğuna sahip" olduğunu belirttiği Titleist's Cart 15 StaDry çantasını önerir. Bu model, sopaları birbirinden ayrı ve kolayca erişilebilecek bir yerde tutmak için 15 tam uzunlukta ayırıcı, güçlü bir araba kayışı tüneli (böylece engebeli araba yollarında bile güvenli kalacaktır) ve değerli eşyalar için kadife astarlı cepler içerir.

Fairway C HD Stand Çantası - Ezberbozan ve Hayran Kalacağınız Bir Golf Sopası Çantası

Corley, saklama kapasitesi nedeniyle bu çantayı takdir ediyor. Fermuarlı beş dış cebiyle "ceketler, havlular, aksesuarlar, toplar ve tişörtler dahil tüm golf ekipmanları için bolca yer" sunuyor. Çantanın su geçirmez naylon dış kısmı, onu sert havalarda oynamak için sağlam bir seçim haline getirirken, dönüştürülebilir, yastıklı askı sistemi, onu sırtınızda, itme arabaları ve golf arabalarıyla birlikte taşımanıza olanak tanır. Başka bir artı: Beş renkte mevcuttur ve oyunculara sahada şık bir açıklama yapma seçenekleri sunar.

2022 Hoofer Stand Bag - Konforuna Düşkün Olanlar İçin Vazgeçilmez

Golf uzmanlarından birkaçı, Ping'in bu çantasını sahadaki favorileri olarak gösterdi. Corley, dolgulu askıların, daha ağır çantalara (bu seferki 5,5 pound) ve tek askılı modellere kıyasla "vücudunuz ve omuzlarınız üzerindeki yükü" hafifletmesini özellikle takdir ediyor. Dönüştürülebilir kayış kanalının kulüp bölmelerini ve fermuarlı cepleri "kolayca erişilebilir kılarak ekipman düzenlemenizi basitleştirdiğini" ekliyor. Los Angeles merkezli profesyonel bir golfçü olan Alex Romo, altı renk seçeneği ve iyi yerleştirilmiş cepleri ile bunun gibi Ping çantalarının "konfor, işlevsellik ve stil açısından eşsiz" olduğunu ekliyor.

Hoofer Lite Golf Bag - Havalı Renkleri ve Hafifliğiyle Öne Çıkın

Önceliğiniz taşıması çok kolay olan bir çanta mı? Ping Hoofer'ın Lite versiyonu, orijinalinden yarım pound daha hafiftir. Romo, onu son 10 yıldır golf turnuvaları için kullanıyor ve birçok avantajı hakkında övgüler alıyor. "En havalı renk kombinasyonlarına sahip, piyasadaki açık ara en iyi görünen çanta" diyor (seçenekler arasında ten rengi-lacivert-turuncu kombinasyonu ve çok renkli tropikal baskı var). Sert polyester dış yüzeyi ve birlikte verilen yağmurluğu sayesinde "Aynı zamanda kullandığı en dayanıklı ve uzun ömürlü" çanta olduğunu da ekliyor.

Loma Bag - Sunday Golf  - Pazar Gününüzün Vazgeçilmez Golf Sopası Çantanız Olacak


Golf çantası alışverişi söz konusu olduğunda hem fiyat hem de stil listenizin başındaysa, Loma Bag'i Pazar günkü olarak değerlendirin. Bu, iki kiloluk ultra hafif bir çanta (bu listedeki en hafif seçenek) ve uzmanlarımızın bahsettiği diğer seçeneklerden daha düşük bir fiyat noktasında oturuyor. Golf Life TV'nin San Diego merkezli sunucusu Alissa Kacar, "Bu çanta, yalnızca bir avuç sopaya ihtiyaç duyduğunuz par 3 kursları için mükemmel" diyor. Küçük boyutuna (altı sopa tutabilir) ve yalıtımlı içecek kesesi ve kolay kavranabilen kulp gibi kullanışlı özelliklerinin yanı sıra çantanın renk yelpazesine (10 seçenek mevcuttur) ve fiyatına göre sağlam kalitesine dikkat çekiyor. 

PXG - Aloha 23 Lightweight Carry Stand Bag - Tatile Gittiğinizde Gözler Üzerinizde Olacak

Kacar, PXG'nin bu renkli, benzersiz çantasını "tatil golfü için mükemmel" olarak tanımlıyor. Marka yalnızca "yüksek kaliteli ürünleri ve stiliyle tanınmakla kalmıyor", aynı zamanda çantanın kendisi de "eğlenceli bir desen ve renk düzeni" ile övünüyor. İşlevsellik açısından, kulüplerinizi sıralamak için dört yönlü bir üst kısım, sekiz düzenleme cebi ve özel şemsiye bölmesi (tropikal bölgelerde ani sağanak yağmurlar için faydalı bir eklenti) içerir.

Jones - Original Carry Golf Bags Special Edition - Tek Kol Sevenlere

Stockholm merkezli golfçü ve golf sahası fotoğrafçısı Jacob Sjöman, Orijinal olarak bilinen bu hafif vegan deri seçim de dahil olmak üzere Jones tarafından yapılan çantaları tavsiye ediyor. Bir parkurda yürürken taşıması rahat olan basit bir model arıyorsanız, bunu öneriyor. Havalı, retro görünümlü tek askı, üç yönlü bölünmüş üst kısım, üç cep ve sahada taşımayı kolaylaştıran yumuşak bir gövdeye sahiptir.

MacKenzie - Waxed Canvas Mac Golf Bag 8" - Vintage ve Lüksün Birleştiği Bir Golf Sopası Çantası İsteyenler İçin

Sjöman, bu çantayı taşırken, sahadayken rastgele golfçüler tarafından sık sık durdurulduğunu ve "Golf çantanı nereden aldın?" Maun ve güderi deri ile süslenmiş mumlu kanvas çanta inkar edilemez derecede muhteşem. Sjöman, Mackenzie'nin golf çantalarının hayranı ve markanın bir çantasının her zaman "son derece iyi tasarlanmış, dayanıklı ve bir sanat eseri gibi göründüğünü" belirtiyor. Bu seçenekte iki büyük cep, kalın tekli taşıma kayışı ve çantayı çimenlerin üzerinde desteklemek için isteğe bağlı sehpa çubukları bulunur.


Vessel - VLX 2.0. Stand - Lüks ve Albeninin Birleşimi

Indiana merkezli bir profesyonel golfçü olan Cailyn Henderson, bu lüks görünümlü çantayı hem gündelik hem de turnuva oyunları için kullanıyor. Oyun oynarken herhangi bir çamur veya çim lekesine rastlarsanız "temizlenmesi ve silinmesi kolay" dayanıklı (ve modaya uygun) sentetik deri dış yüzeyi özellikle seviyor. Ayrıca antibakteriyel astarını, manyetik telemetre cebini ve hafif yapısını (sadece 4,8 pound) övüyor. Her türlü hava koşulunda daha fazla rahatlık için, sopalarını denediği diğerlerinden daha kuru tutan bir yağmurluk ile birlikte gelir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER